Det er alltid gøy og utfordrende å prøve noe nytt. Ene prosjektet vårt i år har vært å lage en ridebane. Det er ikke så rett fram som folk flest tror. Vi har i dette prosjektet måtte tenke på hvordan underlag er best for hester året rundt og hvordan den skal holde seg fin. Vi har derfor lagt ned store fyllmasser i bunn, lagt duk for å hindre at singelen sklir ned i sprekkene og lagd grøfter som fører vannet vekk fra ridebanen. Dette gjør at banen holder seg tørr og det kommer ikke til å danne seg store dammer som blir liggende igjen midt på banen. Vi er ikke helt ferdige med prosjektet, men enderesultatet på vår første ridebane blir spennende.

Dette er ikke en tjeneste vi tilbyr normalt, men ta kontakt hvis du er interessert så får vi en oversikt over interessen for denne tjenesten.

dark picture of excavator and man

Lage ridebane